Någon har brutit sig in!! VAD är stulet?!

Jag letar efter det som är stulet. Vet att någon brutit sig in. Tagit sig makten över de gränser som är mina. Lirkat med verktyg för att öppna de dörrar jag stängt i förhoppning om att få vara ifred. Han som är starkare än mig bryter ner mig. Tar sig rätten att ta makten över mig. Jag står maktlös och kan inte hålla emot. Han vräker sig över mig med styrkan av en orkan och jag kan inte värja mig.

Jag letar efter det som är stulet. Liten ligger jag där. Kan inte resa mig i slaget efter honom. Han har intagit det som var jag. Tagit delar av mig ifrån mig. Kastat sig in i mitt inre. Fått mig att inte veta vart jag själv börjar och tar slut. Fått mitt hem att inte vara den borg av säkerhet som det borde vara för jag går inte längre säker någonstans. Från ingenstans och överallt kommer han om natten och dagen. Jag står där med händer som inte längre orkar hålla sig upp som försvar. Vänner som gått, som inte orkade med mig längre…

Jag letar efter det som är stulet. Vet att det måste synas någonstans. Vill skriva en lista över allt som gått förlorat och gått i kras. Se det radas upp framför mig så att jag kan vältra mig i självömkan. Dra offerkoftan över mig som ett fodral som håller det onda kvar så att jag fortfarande kan tycka synd om mig. Värken är min tjuv. Det onda är det som brutit sig in och tagit över min kropp och slagit rot i mitt inre. Skapat kaos i min själ. Gett mig oro och tvekan. Slagit mig ner så många gånger......men jag har rest mig upp igen.....Så drabbas jag av insikter. Det ger mig nya glasögon att se med. Det ger mig käftsmällar som inte är nådiga. Skriker åt mig att ställa mig upp. Gormar att jag måste hålla upp min gard. Vrålar åt mig att när något går förlorat så finns det plats att vinna nytt. Jag måste sluta leta efter det som är stulet och istället söka efter vad jag istället vunnit och funnit!

Jag söker efter det som jag funnit. Insikt. Personlig utveckling. Nya verktyg att använda. Mål att uppnå. Inre kommunikation som är hälsosam. Vila. Tillåtelse. Kraft. Mod. Sätt att nå andra. Inspiration. Motivation. Jag får ge och jag får tillbaka. Mina batterier laddas ur och nu vet jag hur jag ska ladda upp dem igen!

Jag söker efter det jag har vunnit. Vänner som kommit in i mitt liv. Förståelse från dem som accepterar mig som jag är. Ett nytt liv där jag kan få vara precis lika crazy som jag önskar. Rosa livsglitter och levnadsglädje. Massor av framsteg som jag aldrig hade kunnat/sett om inte "han" den där "Mr Värken" kommit in i mitt liv och fått mig att stanna upp och omvärdera. Frihet och fri tid som jag värdesätter mera än något annat. TID för det som är viktigt och roligt. En annan vinst är modet att inte ge upp utan fightas, att våga ta smällarna och göra det bästa av det. Att utmana mig själv och göra saker "ändå" med hjälp av mängder av planering och accepterat "efterskalv" i form av total utslagenhet och behov av vila och isolering men det är värt det.

Jag gör det jag älskar och älskar det jag gör! <3

Jag strösslar rosa livsglitter över dig och mig om du vill ta emot!.

Jag delar gärna glädjen med dig om du vill!


Kram och kärlek till dig! <3
Mimmi, you know the pink one =) <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments